Αποφασίζει ο Παπαδόπουλος για την πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Αποφασίζει ο Παπαδόπουλος για την πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας και ο ΟΦΗ είναι στην τελική ευθεία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η «μάχη» της Νέας Σμύρνης απαιτεί μεγάλη αποφασιστικότητα, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος καταλήγει στο αρχικό σχήμα για την πρεμιέρα. Τις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός εστίασε στην τακτική, βάζοντας στην καθημερινότητα της ομάδας, όλο και περισσότερα στοιχεία που αφορούν τον προσεχή αντίπαλο. Απομένουν δύο προπονήσεις για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και οι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες για το αγωνιστικό πλάνο.

Ο προπονητής των Κρητικών αναμένεται να επιλέξει ένα σχήμα, που δε θα επιτρέψει στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και κερδίζοντας την κατοχή της μπάλας, θα επιδιώξει να απειλήσει με γρήγορη μετάβαση στην επίθεση. Βέβαια, όλα αυτά θα φανούν επί… χόρτου, όμως το πιο σημαντικό για τον ΟΦΗ είναι να παρουσιαστεί έτοιμος σε όλα τα επίπεδα. Η διάθεση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, δίνει θετικά «μηνύματα» και η ανυπομονησία για την πρώτη σέντρα είναι μεγάλη.

Ο βασικός… γρίφος για την 11αδα αφορά το κέντρο της άμυνας και συγκεκριμένα τον παρτενέρ του Ποτουρίδη. Ο Τάσος Παπάζογλου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω τιμωρίας από την περυσινή σεζόν. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Δημήτρης Κομεσίδης δείχνει να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Μάρκο Μιχόγεβιτς. Ο Έλληνας αμυντικός προέρχεται από 20ημερη απουσία, όμως αυτή την εβδομάδα έχει προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε σχέση με τον Βόσνιο παίκτη, γνωρίζει καλύτερα το παιχνίδι των συμπαικτών του, κι αυτό του δίνει τον πρώτο λόγο για το αρχικό σχήμα. Άλλωστε, ο Μιχόγεβιτς βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα στον ΟΦΗ και όπως είναι φυσικό θέλει χρόνο να αφομοιώσει τις βασικές αρχές της αγωνιστικής φιλοσοφίας. Τέλος, σε ότι αφορά τον Δεληγιαννίδη, χθες ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος. Η σημερινή προπόνηση είναι καθοριστική για το νεαρό μπακ, που είναι ουσιαστικά το μοναδικό… ερωτηματικό για την 1η αγωνιστική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News