Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός στην ήττα από την Ομόνοια

Ποδόσφαιρο
Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός στην ήττα από την Ομόνοια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανέστατες ήταν οι απουσίες των έμπειρων ποδοσφαιριστών και κυρίως του Μουνιέ στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», παρουσίασαν για 70 λεπτά ένα αρκετά κακό πρόσωπο και ηττήθηκαν από την Ομόνοια με 1-0. Πάλεψαν κι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο τελευταίο 20λεπτο χωρίς να τα καταφέρουν και έδειξαν πως χρειάζονται ακόμα πολύ δουλειά ώστε να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στο νέο πρωτάθλημα...

Καλύτερη η Ομόνοια και δίκαιο 1-0

Η Ομόνοια ήταν εκείνη που κυριάρχισε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να έχει πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και να αρκείται σε παθητικό ρόλο. Οι Κύπριοι, απείλησαν στο 13' με το σουτ του Νταρμπισάιρ να περνά άουτ, ενώ στο 18' αρχικά έχασαν ευκαιρία με τον Κότσαρη να αποκρούει το σουτ του Μόντες, όμως στη συνέχεια της φάσης και μετά από σέντρα του Χριστοφή, ο Νταρμπισάιρ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Παραλίγο η κυπριακή ομάδα να κάνει και το 2-0 λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Όμως ο Κότσαρης είπε και πάλι «όχι» τόσο στο σουτ του Λόπες, όσο και σε αυτό του Ζίβετς. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε στιγμή στο πρώτο μέρος...

Πρώτη φάση στο 77' από τον Παναθηναϊκό που μπορούσε στο τέλος την ισοπαλία

Αρκετά πεσμένος ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά συνέχιζε να μην απειλεί την αντίπαλη εστία. Στο τελευταίο 20λεπτο ωστόσο οι «πράσινοι» βρήκαν ρυθμό και δημιούργησαν ευκαιρίες.

Η πρώτη (στο ματς) για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 77' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη να καταλήγει άουτ. Στο 83' το μακρινό σουτ του Κουρμπέλη είχε την ίδια κατάληξη, ενώ ακολούθησαν δύο αρκετά καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Αρχικά στο 84' μετά από λάθος του Βύντρα, ο Μπουζούκης πέρασε στον Εμμανουηλίδη το διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Η μεγαλύτερη φάση για το «τριφύλλι» όμως ήρθε στο 88', όταν ο Πίσπας προ κενής εστίας με σουτ στην κίνηση δεν βρήκε όπως ήθελε την μπάλα και την έστειλε ψηλά άουτ. Το ματς ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του Μαυρομάτη να καταλήγει άουτ.

gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News