Στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Ακπόμ

Ποδόσφαιρο
Στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Ακπόμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άγγλος με ρίζες από τη Νιγηρία φορ Τσούμπα Ακπομ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα θα αποκτηθεί έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ από τους Θεσσαλονικείς, ενώ οι «κανονιέρηδες» διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 30%). Ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή ηλικία και ο αγγλικός σύλλογος πιστεύει ότι παρότι τον αποδεσμεύει, μπορεί να έχει ένα οικονομικό όφελος στο μέλλον από πιθανή μετακίνησή του.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ καλύπτει τη θέση του δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με έναν παίκτη που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σέρβο, αφού ο παίκτης της Άρσεναλ μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης και μπορεί να κινηθεί πολύ εύκολα και έξω από το... κουτί της περιοχής.

Το περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Σεντ Τρούιντεν (10η στη Jupiler League) και έκανε 16 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 6 γκολ. Νωρίτερα, είχε κάνει 6 ματς με τη δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ και 2 γκολ, αλλά και από μια σε FA Cup και Λιγκ Καπ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News