Επιστρέφει με... χαμόγελα ο ΟΦΗ μετά την σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφει με... χαμόγελα ο ΟΦΗ μετά την σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο επιστρέφει σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ, μετά από 12 ημέρες παραμονής στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στη… βάση τους τις προπονήσεις, μπαίνοντας σταδιακά στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητα αυτή τη χρονική περίοδο και την ίδια στιγμή να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Ο τελικός απολογισμός ήταν δύο νίκες στα παιχνίδια με Απόλλων Σμύρνης και Λάρισα, ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το χθεσινό φιλικό με την Παναχαϊκή.

Όλοι ήταν ικανοποιημένοι από τον τελικό απολογισμό, ενώ το θετικό είναι ότι δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί σ’ αυτό το διάστημα.

Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, περιλαμβάνει και αυτό φιλικά παιχνίδια, μέχρι τις 25 Αυγούστου, που έχει ανακοινωθεί ως επίσημη ημερομηνία από την Σούπερ Λίγκ για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ έχει κλείσει μέχρι τώρα μόνο ένα αγώνα με τον Εργοτέλη στο Γεντί Κουλέ στις 18 Αυγούστου, ωστόσο ήδη οι άνθρωποι της ομάδας, είναι σε επαφή με ομάδες για τουλάχιστον 2-3 ακόμη φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News