Νέα έρευνα για στόπερ στον ΟΦΗ και η τελική επιλογή για επιθετικό

Ποδόσφαιρο
Νέα έρευνα για στόπερ στον ΟΦΗ και η τελική επιλογή για επιθετικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι διοικούντες τον ΟΦΗ «φορτσάρουν» για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Όλα δείχνουν ότι στόχος είναι μέχρι την αναχώρηση για το Καρπενήσι την ερχόμενη Τετάρτη, να έχει γίνει μία ή και δύο ακόμη προσθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιο κοντινή περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι αυτή του επιθετικού περιοχής. Ο προπονητής των Κρητικών έχει αξιολογήσει τις επιλογές, καταλήγοντας σε δύο ξένους, που είναι και μέσα στο οικονομικό πλαίσιο της ομάδας. Έτσι, οι συζητήσεις έχουν μπει για τα καλά σε πιο προχωρημένο στάδιο και αναμένεται ένας εξ αυτών να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή.

Σε ότι αφορά τώρα το κέντρο της άμυνας, η περίπτωση του Τάσου Παπάζογλου απομακρύνεται, παρότι επιχειρήθηκε υπέρβαση στο οικονομικό. Ήδη ο Παπαδόπουλος έχει στραφεί σε άλλες λύσεις, με προτεραιότητα παίκτες από την αγορά του εξωτερικού. Ουσιαστικά, αναζητά στόπερ με προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα συμπληρώσει ιδανικά τους υπάρχοντες παίκτες σε αυτή τη θέση.

Τέλος, σχετικά με τον Αραβίδη, για τον οποίο υπήρξαν κάποιες αναφορές δεν φαίνεται να απασχολεί την ομάδα του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News