Είχε «κενά» σημεία ο ΠΑΟΚ, φιλική ήττα (2-1) από τη Νόρτζελαντ

Ποδόσφαιρο
Είχε «κενά» σημεία ο ΠΑΟΚ, φιλική ήττα (2-1) από τη Νόρτζελαντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τρίτο του φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1 από τη Νόρτζελαντ και έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είχε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο με αρκετά και σοβαρά λάθη στην άμυνα. Στην επανάληψη η εικόνα βελτιώθηκε, όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ δεν... έπεισε!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Λουτσέσκου έκανε δοκιμές με αρκετά νέα πρόσωπο, αλλά και φυσικά ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μαζί σχεδόν όλη την περσινή σεζόν. Το αποτέλεσμα όμως ήταν αρκετά κακό... Αυτό έφερε και το 1-0 της Νόρτζελαντ που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος μόλις στο 6'.

Ο Πέτερσεν σέντραρε από τα αριστερά, ο Βιερίνια δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Όλσεν από κοντά έκανε το 1-0. Από το γκολ κι έπειτα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανέβει, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα... Κάπως έτσι, η Νόρτζελαντ δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα και μετά από ένα τραγικό λάθος του Μιχόγεβιτς έφτασε στο 2-0 με τον Γκότσγουεϊ. Κάπως έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους Δανούς μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα. Απείλησε αρχικά στο 53' με τον Μπαλογιάννη να σουτάρει και τον Λάρσεν να μπλοκάρει, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη και στο σουτ του Κουλούρη στο 62'. Τελικά στο 75' ο «Δικέφαλος» του βορρά βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Κουλούρη. Σέντρα του Λημνιού από τα δεξιά, ο Πέδρο Ενρίκε με κεφαλιά πάσα πέρασε στον Έλληνα φορ κι αυτός με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 2-1.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έψαξε και την ισοφάριση, όμως στο 76' το σουτ του Πέδρο Ενρίκε απομακρύνθηκε, ενώ στο 90' το νέο σουτ του ίδιου έφυγε άουτ. Κάπως έτσι το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News