Παίκτης του ΟΦΗ ο Αργεντινός, Χουάν Άνχελ Νέιρα

Ποδόσφαιρο
Παίκτης του ΟΦΗ ο Αργεντινός, Χουάν Άνχελ Νέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λάτιν ποδοσφαιριστής που "έκλεισε" ο ΟΦΗ είναι ο Χουάν Άνχελ Νέιρα, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αργεντινού επιτελικού χαφ.

Οι Κρητικοί αιφνιδίασαν με την 6η μεταγραφή τους, καθώς το όνομα του 29χρονου παίκτη δεν είχε βγει προς τα έξω.

Όλες οι κινήσεις έγιναν με άκρα μυστικότητα, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή σε πάρα πολλά βίντεο.

Ο έμπειρος επιτελικός χαφ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Χιμνάσια Λα Πλάτα, Λανούς, Βαγιαδολίδ, Εστουντιάντες Τέκος, Μινέρος, Φένιξ, Νιούελς Ολντ Μπόις, Κόρας και Ζακάπετεκ (πέρασε μεγάλο διάστημα της καριέρας του στα γήπεδα του Μεξικό), 

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου επιτελικού μέσου Juan Angel Neira.

Ο Νέιρα, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, που είναι για ένα χρόνο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

Ο Νέιρα αγωνιζόταν την τελευταία περίοδο στο Μεξικό, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αργεντινής και της Ισπανίας, ενώ έχει και 10 συμμετοχές στο παρελθόν με την Εθνική ομάδα U-20 της Αργεντινής. Ο Νέιρα γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 και έχει ύψος 1.79».

Ο Χουάν Νέιρα εν δράσει την ποδοσφαιρική σεζόν που πέρασε:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News