Ανανέωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικολιάς  

Αθλητισμός
Ανανέωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικολιάς  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Νικολιάς καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το Δεκέμβριο του 2020 με την ομάδα της Ηπείρου.

Ο 24χρονος μέσος είχε συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας μέσα από την οποία ήρθε η συμφωνία των δύο πλευρών. Φέτος αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια και βοήθησε πολύ τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά έχοντας σπίτι του και αυτός την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι τις 31/12/2020».

Στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του ΠΑΣ, ο Αλέξανδρος Νικολιάς τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που ανανέωσα στην ομάδα του ΠΑΣ, η οποία είναι οικογένεια μου πλέον, και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον τεχνικό της ομάδας μας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δυνατά όλοι μαζί με τον κόσμο στο πλάι μας, θα έχουμε μία καλή χρονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News