Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Γαρουφαλιάς

Ποδόσφαιρο
Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Γαρουφαλιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Ηρακλή Γαρουφαλιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα και εγώ στην οικογένεια του Ατρόμητου. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε και την περασμένη χρονιά. Αποτελεί ένα σύλλογο με σοβαρότητα και καλές υποδομές και όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να υπογράψω. Το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και εκτός Ελλάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο προπονητής της ομάδας κ. Νταμίρ Κάναντι, ο μεγαλομέτοχος κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον κόσμο της ομάδας μας, που γνωρίζω ότι στηρίζει τον Ατρόμητο εντός και εκτός έδρας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε να κρατήσουμε την ομάδα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος και να διεκδικούμε την ευρωπαϊκή έξοδο», ήταν τα λόγια του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Γαρουφαλιάς προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα την περίοδο 2014-15. Την προηγούμενη σεζόν εξελίχθηκε σε σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή της ηπειρωτικής ομάδας, συμμετέχοντας σε 21 παιχνίδια της Super League (1 γκολ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News