default-image

Προανήγγειλαν την παραμονή Πετράκη τα Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Προανήγγειλαν την παραμονή Πετράκη τα Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση είχαν στην Αθήνα ο Γιάννης Πετράκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Στη συνάντηση ήταν και ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ αλλά και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος.

Οι Γιάννιωτες μάλιστα εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση μέσω της οποίας προαναγγέλλουν την παραμονή του Ρεθυμνιώτη τεχνικού στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Συνάντηση στην Αθήνα είχαν χθες και σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Χριστοβασίλης και ο γιος του Παναγιώτης με τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο και τον προπονητή της ομάδας μας κ.Πετράκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Προέδρου στην Αθήνα για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς της ομάδας.

Σκοπός είναι να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει να ολοκληρώσει τους στόχους της για τη νέα χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Πετράκη να εξετάζεται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ως εναλλακτική, σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News