default-image

Τα είπαν Μελισσανίδης- Χιμένεθ, πάνε για ανανέωση

Ποδόσφαιρο
Τα είπαν Μελισσανίδης- Χιμένεθ, πάνε για ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Μανόλο Χιμένεθ το είχε πει εδώ και μέρες. «Όταν θέλουν και οι δυο πλευρές, έρχεται γάμος». Η ΑΕΚ ήθελε να συνεχίσει με τον Χιμένεθ και ο Ισπανός νέμπα μείνει στον πάγκο της ΑΕΚ.

Και αυτή η εκατέρωθεν επιθυμία, έπεσε και στο τραπέζι και επιβεβαιώθηκε, στη συνάντηση που είχε ο Χιμένεθ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν στο κότερο του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ για περισσότερες από τρεις ώρες και όχι μόνο για την δική τους συνεργασία, αλλά και για όλα τα θέματα της ομάδας. Συμφώνησαν πως... συμφωνούν και απ' ότι φαίνεται πλέον εκείνο που απομένει είναι να συντάξουν το νέο συμβόλαιο οι δικηγόροι των δυο πλευρών και να "σφραγιστεί" το deal με υπογραφές.

Προφανώς όμως εκείνο που προέκυψε και απ' αυτή την συνάντηση, είναι πως ΑΕΚ και Χιμένεθ συνεχίζουν μαζί. Μετά από τη σημερινή κουβέντα θα είναι τεράστια έκπληξη το "διαζύγιο", ωστόσο επειδή μέχρι τις υπογραφές τίποτα εν θεωρείται απολύτως δεδομένο, ας περιμένουμε και τις επίσημες... τζίφρες από τους δικηγόρους των δύο πλευρών. Aύριο (18/5) ο Ισπανός τεχνικός θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News