default-image

Παίρνουν μέρος από το χαμένο πριμ του Europa στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Παίρνουν μέρος από το χαμένο πριμ του Europa στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δεδομένο πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν πολύ κοντά στην ομάδα και με συνεχής παρουσίες στα Σπάτα, ήταν αδύνατον να απουσιάσει από την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Άλλωστε είχε περισσότερους από έναν λόγους για να δώσει το παρών.

Από τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου μέχρι και την απαίτηση για παραμονή στην κορυφή και του χρόνου. Και από τα μηνύματα για την επόμενη σεζόν και τις μεταγραφές, μέχρι και το πριμ πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sport24.gr, ο Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητηθεί η άμεση καταβολή του πριμ. Ένα πριμ που θα είναι τελικά μεγαλύτερο απ’ αυτό που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό.

Και αυτό διότι θα προστεθεί ένα μέρος του πριμ που "χάθηκε" με τον αποκλεισμό από τη Ντινάμο Κιέβου. Ήταν οι 300.000 ευρώ για την πρόκριση στους "32", που είχαν μπει ως στοίχημα, για ένα εκατομμύριο ή τίποτα, σε περίπτωση πρόκρισης επί των Ουκρανών.

Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά έχει προκύψει ένα... πριμ πάνω στο πριμ για το πρωτάθλημα. Και μάλιστα η κουβέντα για άμεση καταβολή, σήμαινε σχεδόν εντός 24ώρου από τότε που έγινε η συζήτηση στα Σπάτα. Ήδη από χθες (17/5) πιστώθηκε στους λογαριασμούς των παικτών, το μεγαλύτερο μέρος από το πριμ. Κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν με γεμάτες τσέπες για τις διακοπές τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News