Ευρωπαίος Αστέρας στο Αγρίνιο

Ποδόσφαιρο
Ευρωπαίος Αστέρας στο Αγρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο που απέμενε βρήκε κάτοχο, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και θα αγωνίζεται στο Europa League τη νέα σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το όμορφο γυριστό σουτ του Ιγκλέσιας στο 24’, μια εξέλιξη που έδιωξε το όποιο άγχος είχαν οι Αρκάδες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Αστέρας όμως δεν έμεινε εκεί και αφού συνέχισε να πιέζει κατάφερε στο δεύτερο μέρος να κλειδώσει τη νίκη, καθώς στο 79’ ο Τόνσο έβγαλε την κάθετη στον Μανιά και εκείνος απέναντι στον Κυριακίδη δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 0-2, δίνοντας το έναυσμα για πανηγύρια στην ομάδα του Αστέρα η οποία επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκους (62' Μιχάι), Χαντάκιας (72' Βασιλούδης), Ρόσα, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Ρόζα, Ντίας, Μασουρέκ, Μοράρ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς (87' Ισνάλδο), Τόνσο, Τσιλιανίδης (74' Ντουντού), Μανιάς (90'+2' Δουβίκας). 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News