Στο Διαιτητικό ο ΠΑΟΚ, σύντομα η απόφαση

Ποδόσφαιρο
Στο Διαιτητικό ο ΠΑΟΚ, σύντομα η απόφαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε σήμερα η προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ τις Θεσσαλονίκης κατέθεσε 13 λόγους για τους οποίους ζητά να γίνει δεκτή η προσφυγή της, ενώ ζήτησε από την έδρα να δώσει το «παρών» ο Γιώργος Κομίνης καθώς υποστήριξε ότι οι απαντήσεις του δεν ήταν ξεκάθαρες σε ζητήματα τα οποία είχε θέσει και στην εκδίκαση της υπόθεσης από της Επιτροπή Εφέσεων.

Επίσης, ζητήθηκε η επανεξέταση του βίντεο που είχε παραθέσει και στην προηγούμενη εκδίκαση, ενώ έγινε και αναφορά στο δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά. Επίσης έφεραν ως παράδειγμα και το ματς της Φενέρ με τη Μπεσίκτας, όπου αποφασίστηκε η συνέχισή του από το σημείο που διακόπηκε, αιτούμενοι να γίνει το ίδιο και για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πάντως η έδρα δεν επέτρεψε να δοθεί προθεσμία για να κατατεθούν έξτρα υπομνήματα και η εκτίμηση είναι ότι η απόφαση του Διαιτητικού θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα θα γίνει έχοντας γνώση της απόφασης. Άρα στην περίπτωση που διατηρηθεί η τιμωρία του ΠΑΟΚ ως έχει, τότε θα πραγματοποιηθεί και η φιέστα της Ένωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News