Από Δευτέρα η απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Από Δευτέρα η απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από μια μαραθώνια εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, που διήρκησε οκτώ ώρες, για τις ποινές που του επιβλήθηκαν στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την απόφαση να βγαίνει από την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και δόθηκε διορία σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να καταθέσουν υπομνήματα.

Να σημειωθεί πως η εκδίκαση πραγματοποιήθηκε από τον Δημήτρη Σκουτέρη, καθώς το αίτημα εξαίρεσής του από την ΑΕΚ απορρίφθηκε ομόφωνα.

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν την κλήση του Γιώργου Κομίνη, παρέδωσαν βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, με τα μέλη της επιτροπής να το εξετάζουν στην τελική απόφαση που αναμένεται να πάρουν από την ερχόμενη βδομάδα.

Σε μια διαδικασία που υπήρχαν αρκετές στιγμές έντασης, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πείσει πως η εισβολή του ένοπλου  Ιβάν Σαββίδη δεν τρομοκράτησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Λάκης Σημαιφορίδης, Λάμπρος Μπίρδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ το "παρών" έδωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, και ο team manager, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Η ΑΕΚ, με τη σειρά της, εκπροσωπήθηκε από τη νομικόΈλλη Ρίζου, τον Μηνά Λυσάνδρου, και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News