Αναβολή στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, στον... αέρα ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Αναβολή στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, στον... αέρα ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστική αναβολή στο σημερινό έκτακτο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, που είχε βασικό θέμα την αλλαγή κανονισμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, που προβλέπει υποβιβασμό.  

Ο Παναθηναϊκός είχε στηρίξει τα πάντα στην τροποποίηση του κανονισμού, ώστε να αποφύγει την «πτώση» του στη Football League, όμως τα... κουκιά δεν βγαίνουν και για το λόγο αυτό υπήρξε τελικά (τεχνητή) έλλειψη απαρτίας, ώστε να μην πραγματοποιηθεί το συμβούλιο.

Το «τριφύλλι» θέλει τα 3/4 των παρόντων για να περάσει η τροποποίηση του κανονισμού για τις άδειες, όμως δεν έπιανε τελικά τον πολυαναμένομενο αριθμό για την αλλαγή.

Έτσι, λοιπόν, κατόπιν συνεννόησης δεν έδωσαν το παρών η Ξάνθη, ο Ατρόμητος, ο Πλατανιάς, η Κέρκυρα, η ΑΕΚ, ο Λεβαδειακός και ο Πανιώνιος.

Στα γραφεία της Λίγκας βρέθηκαν μόλις εννέα ομάδες, που ναι μεν συνιστούν πλειοψηφία, όμως και πάλι ο αριθμός που ήθελε ο Παναθηναϊκός δεν θα βρισκόταν και γι' αυτό το έκτακτο Δ.Σ. δεν πραγματοποιείται.

Αν μάλιστα δεν περνούσε και πάλι η τροποποίηση, θα έμπαινε οριστικά "ταφόπλακα" στους "πράσινους" που βρίσκονται στον αέρα και ο κίνδυνος είναι πιο ορατός από ποτέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News