default-image

Κατέθεσε φάκελο για έξοδο στην Ευρώπη η ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Κατέθεσε φάκελο για έξοδο στην Ευρώπη η ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ετοιμότητά της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη απέδειξε σήμερα η ΑΕΛ, η οποία κατέθεσε φάκελο για ευρωπαϊκή άδεια καθώς το τοπίο όσον αφορά στην αδειοδότηση των ομάδων που βρίσκονται πιο πάνω είναι εξαιρετικά θολό τη δεδομένη στιγμή.

Οι «βυσσινί» θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία εφόσον τους δοθεί δηλώνοντας έτοιμοι εφόσον οι σύλλογοι που θα τερματίσουν ψηλότερα στη βαθμολογία δεν καταφέρουν να πάρουν άδεια συμμετοχής από την UEFA.

Το γεγονός ότι υπάρχουν επτά ομάδες πιο ψηλά  στο βαθμολογικό πίνακα σίγουρα δυσκολεύει το έργο της ομάδας του Αλέξη Κούγια, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα 3/4/2018 κατέθεσε εμπροθέσμως τον φάκελο της δεύτερης φάσης των οικονομικών κριτηρίων στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, προκειμένου ο φάκελος της να αξιολογηθεί για αδειοδότηση UEFA.

Αυτή η ενέργεια της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδος, αφού οι ΠΑΕ που δεν κατέθεσαν μέχρι σήμερα φακέλους, δεν πρόκειται να αδειοθοτηθούν για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αφενός μεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, εφόσον δεν αδειοδοτηθούν μετά από εκπρόθεσμη υποβολή μέχρι τις 16/4/2018, αφετέρου δε το μόνο το οποίο μπορούν να προσδοκούν είναι αδειοδότηση μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις με κυρώσεις (απαγόρευση μεταγραφών, επιτήρηση, κλπ)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News