«Μπλόκο» για τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά

Ποδόσφαιρο
«Μπλόκο» για τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Με το... καλημέρα σας οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους πρωταθλητές και συγκεκριμένα στο 4' με τον Νιάς, ωστόσο ο Ολυμπιακός παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα που προήλθε από τον πρώτο σκόρερ του του πρωταθλήματος, Καρίμ Ανσαριφάρντ (σ.σ. 14 τέρματα) στο 48'.

Από εκεί και έπειτα οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αφήνοντας τον Λεβαδειακό να περιμένει μπροστά από την εστία του για να βγει στην κόντρα.

Ευκαιρίες για το γκολ της ανατροπής βρήκαν οι παίκτες του Όσκαρ Γκαρθία, αλλά όπως φάνηκε το "καθαρό μυαλό" έλειψε τις καίριες στιγμές. Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του γκολκίπερ Επασί για να γκελάρουν οι πρωταθλητές, αφού έσωσε την ομάδα του σε φάσεις που... μύριζαν γκολ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού, Ζοάο Φαβάρο, Ντιόγκο, Νιάς, Μητρόπουλος (90+2' Καραχάλιος), Σαβαντογκό (69' Καλτσάς), Σουμπίνιο (68' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (65' Σεμπά), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς (86' Τζούρτζεβιτς), Οτζίτζα, Ανσαριφάρντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News