Ο Παναιτωλικός "λύγισε" (1-0) τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Ο Παναιτωλικός "λύγισε" (1-0) τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε γκολ του Μάρκος Πάουλο (14') και του έκοψε τη φόρα!

Οι Αγρινιώτες προέρχονταν από τις εκτός έδρας ήττες με Απόλλωνα Σμύρνης και Ξάνθη, θέλοντας να δώσουν ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα. Χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, έφτασαν στο τρίποντο, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν από το 53' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Αποστολόπουλου.

Την επόμενη αγωνιστική, η οποία διεξάγεται σε δυο εβδομάδες λόγω της διακοπής για τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο Παναιτωλικός παίζει στον θεσσαλικό Κάμπο με την ΑΕΛ (15/4, 15:00), ενώ ο ΠΑΣ ταξιδεύει στην Θράκη για να αγωνιστεί στα Πηγάδια με την Ξάνθη (15/4, 17:15). Βέβαια, έχει τη Μ. Τετάρτη (3/4. 19:30) να δώσει το εξ αναβολής ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος

Βοηθοί: Βασίλειος Καραβασίλης, Νικόλαος Σάββας

Τέταρτος: Στέφανος Κουμπαράκης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μπράβο, Γιαννιώτης, Μάζουρεκ (63' Ιταμπέλ), Ρόσα, Ντίας (71' Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο, Μαρινάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ (74' Βακράκος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς (62' Λίλα), Γιάκος (73' Χέλκβιστ), Χαλκιαδάκης, Μανθάτης (57' Νικολιάς), Βιντάλ, Κόντε.

Γκολ: 14' Πάουλο

Κάρτες: 8' Γαρουφαλιάς , 17' Μοράρ, 34' Χαλκιαδάκης, 89' Ιταμπέλ / Κόκκινη: 53' Αποστολόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News