Πετούν ξανά "σωσίβιο" στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Πετούν ξανά "σωσίβιο" στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσω... τηλεοπτικών ξαναμπαίνει στο τραπέζι της Σούπερ Λίγκας το θέμα του υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης!

Έβγαλε... είδηση η συνάντηση που είχαν οι οκτώ ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ζητώντας να βρεθεί λύση στο θέμα της τηλεοπτικής στέγης.  

Γι' αυτό το λόγο θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση στη Λίγκα, αλλά εκεί αναμένεται να ξαναμπεί στο τραπέζι το θέμα του υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης!

Για να περάσει η αλλαγή της ποινής, θα πρέπει δύο ομάδες να αλλάξουν γνώμη σε σχέση με την προηγούμενη ψηφοφορία, τη στιγμή που από τις οκτώ ΠΑΕ που βρίσκονται χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, τουλάχιστον τρεις ψήφισαν αρνητικά στην αλλαγή της ποινής. Πλέον αυτές οι ομάδες νιώθουν πιο κοντά τους τον Παναθηναϊκό καθώς χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώθηκε μαζί τους. 

Αν αυτές οι ομάδες είναι ανάμεσα σε εκείνες που θα καταθέσουν αίτημα για έκτακτο ΔΣ, τότε αυτόματα ο Παναθηναϊκός κι οι άλλες ομάδες θα κερδίσουν στη νέα ψηφοφορία εξασφαλίζοντας τα 3/4 επί των παρόντων.

Χρειάζονταν τουλάχιστον 12 ψήφοι από τις 16 ομάδες της Σούπερ Λίγκας για να περάσει προς την ΕΠΟ το αίτημα της Λίγκας περί ακύρωσης της ποινής υποβιβασμού σε όσες ομάδες δεν παίρνουν άδεια. Να υπενθυμίσουμε ότι οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ ήταν: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιος. Κατά ψήφισαν οι : Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς. Ο Λεβαδειακός απείχε, παρών ψήφισε η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.

Χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι οκτώ ομάδες.  Πρόκειται για τους Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Πλατανιά, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News