Από Δευτέρα οι εξελίξεις στο πρωτάθλημα, περιμένει τη Λίγκα ο Βασιλειάδης

Ποδόσφαιρο
Από Δευτέρα οι εξελίξεις στο πρωτάθλημα, περιμένει τη Λίγκα ο Βασιλειάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από τη Δευτέρα δεν αναμένεται εξέλιξη στο θέμα της άρσης της αναστολής ή μη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας αφού ο Γιώργος Βασιλειάδης θα περιμένει το ΔΣ, που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα, για να δρομολογήσει τις περαιτέρω εξελίξεις.

Οι διεθνείς ομοσπονδίες ποδοσφαίρου δεν έχουν θέσει κάποια συγκεκριμένη προθεσμία για σήμερα και ο υφυπουργός Αθλητισμού θα περιμένει τις ζυμώσεις στο συνεταιρισμό του πρωταθλήματος ελπίζοντας πως θα προκύψει συναίνεση ως προς τις δεσμεύσεις που έχουν ζητηθεί.

Εφόσον αυτή επιτευχθεί ή έστω αν υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία (όπως είχε διαρρεύσει, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό οι άλλες 15 ΠΑΕ είτε προσυπογράφουν την αυστηροποίηση των ποινών είτε τις αποδέχονται σε πρώτη φάση), τότε η Λίγκα θα ενημερώσει την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και αυτή θα ενημερώσει τον υφυπουργό, που θα απευθυνθεί με τη σειρά του σε FIFA και UEFA.

Τη Δευτέρα στις 14:00 το Δ.Σ.

Για την προσεχή Δευτέρα (14:00) λοιπόν ορίστηκε το κρίσιμο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Εκεί τα μέλη του συνεταιρισμού θα συζητήσουν για τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού και τις δεσμεύσεις που ζητεί από τις ΠΑΕ για να αρθεί η αναστολή της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα.

Εφόσον βρεθεί πεδίο συμφωνίας, τότε οι ομάδες θα κληθούν να συναποφασίσουν και για το πρόγραμμα των αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Επίσης, θα συζητηθεί η πρόταση της ΑΕΚ να μην τιμωρούνται με υποβιβασμό ομάδες εφόσον δεν έχουν βεβαιωμένα έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Nova (που είναι υπό διαπραγμάτευση από πολλές ΠΑΕ).

H ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού - τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News