Αυξάνονται οι πιθανότητες για σέντρα αν επιβεβαιωθεί το 15-1 των ΠΑΕ

Ποδόσφαιρο
Αυξάνονται οι πιθανότητες για σέντρα αν επιβεβαιωθεί το 15-1 των ΠΑΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα όσον αφορά στην επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος της Super League, καθώς εκπνέει η προθεσμία που είχε δώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στα μέλη του συνεταιρισμού προκειμένου να υπογράψουν τις δεσμεύσεις για αυστηροποίηση των ποινών.

Παρότι αρχικά υπήρξαν τέσσερις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ και Ξάνθη) που εξέφρασαν την αντίρρηση τους στις προτάσεις του κ. Βασιλειάδη και αρνήθηκαν να υπογράψουν στο σχετικό έγγραφο, εντούτοις φαίνεται πως οδηγούμαστε σε ανατροπή δεδομένων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport- fm.gr .

Συγκεκριμένα, οι Παναθηναϊκός, Ξάνθη και ΑΕΛ δείχνουν τελικά διάθεση για συναίνεση, καθώς το χάσμα με τον υφυπουργό Αθλητισμού δεν είναι τεράστιο και αναμένεται να "γεφυρωθεί" μέσω συζητήσεων.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ανένδοτος, έχοντας εκφράσει ξεκάθαρα την αντίθεσή του στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά του προέδρου της Super League, Γιώργος Στράτου και του Διευθύνοντα Συμβούλου, Βασίλη Γκαγκάτση.

Ωστόσο, στην περίπτωση που τελικά υπάρξει το 15-1, τότε το πιθανότερο είναι πως ο κ. Βασιλειάδης θα αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος για το επόμενο σαββατοκύριακο (31/03 - 01/04), αφού πρώτα έρθει σε επικοινωνία με τη FIFA.

Βέβαια, μένει να φανεί, σε περίπτωση που πάμε σε σέντρα, ποια θα είναι η αντίδραση απέναντι στην ομάδα που θα μειοψηφήσει, καθώς οι άνθρωποι της FIFA είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι απ' την έλλειψη σύμπνοιας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απειλούν με Grexit.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News