Η Nova ζήτησε την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
Η Nova ζήτησε την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας από τις 31 Μαρτίου ζήτησε από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη , ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Πάνος Παπαδόπουλος σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες.

Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος της συνδρομητικής τηλεόρασης, η διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει σημαντικά τα έσοδα από την αγορά ποδοσφαίρου, των ομάδων της Σούπερ Λίγκας που επιβιώνουν σε ένα σφιχτό οικονομικό περιβάλλον.

Στο περιθώριο της συζήτησης, ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε ευθέως τη Σούπερ Λίγκα για όσα συμβαίνουν, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «ανεύθυνη» και επικίνδυνη» αφού δεν λαμβάνει μέτρα για την προστασία του προϊόντος.

Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα τα όσα ανέφερε η Λίγκα στην επιστολή της προς τη Nova, στην οποία έλεγε μεταξύ άλλων ότι «… δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα» και ότι «… ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)».

Αυτό που ζητήθηκε από τον Γιώργο Βασιλειάδη είναι αυστηρότερα μέτρα για τα φαινόμενα βίας, τα οποία έχουν απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα και επιπλέον να σταματήσει η μετάθεση ευθυνών της Λίγκας προς την Αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News