Γνωστοποίησε το -3 στον Παναθηναϊκό η ΕΠΟ λόγω Βέμερ

Ποδόσφαιρο
Γνωστοποίησε το -3 στον Παναθηναϊκό η ΕΠΟ λόγω Βέμερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του όσον αφορά τα χρωστούμενα του Παναθηναϊκού προς τον Γενς Βέμερ μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι επιβάλλει αφαίρεση τριών βαθμών στους "πράσινους".

Ο κίνδυνος για την αφαίρεση βαθμών ήταν παραπάνω από ορατός για τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που εκδικάστηκε η υπόθεση του πρώην ποδοσαφιριστή του "τριφυλλιού", οι ιθύνοντες του οποίου πρέπει πλέον να βρουν άμεσα λύση και συγκεκριμένα μέσα σε 8 μέρες προκειμένου να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News