Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης»

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο άδειο Καραϊσκάκη σε φιλική αναμέτρηση. Την έκανε και πάλι στους «ερυθρόλευκους» ο Μασούρας. Δοκιμές από τους δύο προπονητές. Ντεμπούτο για Ίβουσιτς.

Σε φιλική αναμέτρηση (ήταν κεκλεισμένων των θυρών για κόσμο και δημοσιογράφους) που πραγματοποιήθηκε λόγω της επ’ αόριστον αναβολής στη Super League, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 1-0 στο Καραϊσκάκη. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο δεύτερο μέρος ο Μασούρας, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Ίβουσιτς, που έκανε ντεμπούτο με τους Πειραιώτες.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» είχε σημειώσει και το μοναδικό γκολ στο 1-0 του Πανιώνιου στο Καραϊσκάκη της περυσινής σεζόν, που εκείνο, ωστόσο, είχε, επίσημο χαρακτήρα και ήταν για το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι έγινε για να μην… σκουριάσουν οι δύο ομάδες λόγω της διακοπής -μετά τα γεγονότα στην Τούμπα- στη Super League και παράλληλα οι προπονητές των δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές τους, που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γκαρθία επιχείρησε να παίξει περισσότερο από τα άκρα, δημιουργώντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο, όμως ,δεν κατάφερε να σημειώσει. Ένα καλό σουτ του Ζιλέ, ένα τετ-α-τετ του Τζούρτζεβιτς, που έσωσε ο Μπαντής, άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Σέρβο και ένα σουτ του Ανδρούτσου στη συνέχεια ήταν οι φάσεις που σημειώθηκαν στο… μπλοκάκι. Στην αντίπερα όχθη,ο Πανιώνιος απείλησε με μία ευκαιρία του Μασούρα και ένα σουτ του Βουκελάτου. Οι προσπάθειες των δύο ομάδων σφραγίστηκαν με το 0-0 στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος, o Μασούρας είχε ένα καλό σουτ νωρίς και οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με ένα καλό φάουλ του Μάρτινς και ο Πάρντο που πήρε τη θέση του Πορτογάλου, αλλά αγωνίστηκε στα άκρα -που είναι η φυσική του θέση-, αντί του Ανδρούτσου, ο οποίος ήρθε πιο κεντρικά. Στο ματς μπήκε και ο Ίβουσιτς (έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τους Πειραιώτες), αντί του Χουτεσιώτη. Ο Μασούρας συνέχισε να απειλεί, κάνοντας ακόμη ένα καλό σουτ, που ήταν λίγο άστοχο. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δοκίμασε να απειλήσει περισσότερο από τον άξονα. Αρκετά κλεψίματα, δημιουργώντας προϋποθέσεις καλών επιθέσεων, είχε ο Ζιλέ.

Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Γρηγορίου εκμεταλλεύτηκαν μία αδρανή επέμβαση του Ίβουσιτς και άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Ο Μάριν είχε μία εξαιρετική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Αστράς.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Ίβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Βέργος, Ρομαό.

Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας.

Αγωνίστηκαν και οι: Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης, Νόβακ.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News