Γκαγκάτσης: Αν είχε πει ο Κομίνης 0-0 η ΑΕΚ θα έβγαινε να παίξει

Ποδόσφαιρο
Γκαγκάτσης: Αν είχε πει ο Κομίνης 0-0 η ΑΕΚ θα έβγαινε να παίξει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε στην εκδίκαση των γεγονότων της Τούμπας πως η ΑΕΚ δεν δεχόταν να ολοκληρωθεί το ντέρμπι της Τούμπας εφόσον κατακυρωνόταν στον ΠΑΟΚ το γκολ του Βαρέλα.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέδωσε στην αγανάκτηση του Ιβάν Σαββίδη την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, προσθέτοντας πως ξέχασε το όπλο του και δεν είχε πρόθεση να το επιδείξει και πως βγήκε το σακάκι του πάνω στην ένταση όπως συνέβαινε στο παρελθόν από τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η κατάθεση:

Γκαγκάτσης: «Από το 89' και μετά, σκόραρε ο ΠΑΟΚ ο διαιτητής έδειξε σέντρα ο επόπτης έτρεξε προς τη σέντρα και μετά σταμάτησε. Μετά τις διαμαρτυρίες ο διαιτητής πήγε προς τον βοηθό. Ο κ. Κομίνης σηκώνει το χέρι του μετά από 8 λεπτά. Όσον αφορά την είσοδο του κ. Σαββίδη, ο κ. Σαββίδης μπήκε αγανακτισμένος στον αγωνιστικό χώρο αφού σήκωσε το χέρι του ο κ. Κομίνης».

Πρόεδρος: «Είχε δικαίωμα να μπει».

Γκαγκάτσης: «Όχι, ήταν αγανακτισμένος. εκεί υπήρξε η κίνηση του Βιεϊρίνια για να μείνει η ομάδα μέσα. Στη συνέχεια ο κ. Μίχελ μπήκε μέσα και πήγε να διαμαρτυρηθεί».

Πρόεδρος: «Συγγνώμη δηλαδή έχει δικαίωμα όποιος θέλει να μπει μέσα;».

Γκαγκάτσης: «Δεν ήταν σωστό αλλά ήταν ένα ματς το οποίο έκρινε τίτλο μετά από 33 χρόνια για την ομάδα μας».

Πρόεδρος: «Τι είπε ο κ. Μίχελ στον διαιτητή;».

Γκαγκάτσης: «Είπε you are finished και του έκανε χαρακτηριστική κίνηση ότι είναι καθαρό το γκολ. Του είπε τελείωσες επαγγελματικά γιατί είναι ένα ματς το οποίο κρίνει τίτλο και έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ο κ. Μίχελ του το είπε διαιτητικά, γιατί είναι γνωστός διαιτητής. Το you are finished δεν έχει την απειλή με την οποία εμφανίζεται».

Πρόεδρος: «Ο κ. Σαββίδης με πόσα άτομα μπήκε μέσα; Έχουν ιδιαίτερη διάπλαση αυτά τα άτομα;».

Γκαγκάτσης: «Ναι, μπήκε μέσα με τέσσερα άτομα τα οποία ναι έχουν μια σωματική διάπλαση».

Πρόεδρος: «Γιατί πήγε προς τον πάγκο της ΑΕΚ;».

Γκαγκάτσης: «Υπήρχαν ειρωνικά χειροκροτήματα από τον πάγκο της ΑΕΚ και πήγε προς τα εκεί αλλά τον απέτρεψαν τα άτομα της ασφάλειάς του. Το μπουφάν του ή βγήκε από τα άτομα που τον κρατούσαν ή το έβγαλε από αγανάκτηση. Και ο κ. Ιωαννίδης, προπονητής μπάσκετ, από αγανάκτηση έβγαζε το σακάκι του. Δεν ήθελε να επιδείξει το όπλο του, σε καμία περίπτωση. Λογικά το ξέχασε, το είχε απλά στη ζώνη του και δεν έκανε κάποια κίνηση. Δεν είδα το περιστατικό με τον κ. Δημητριάδη, το διάβασα μετά. Το όπλο δεν το είδε κανένας παίκτης της ΑΕΚ. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έφυγαν αμέσως. Αν το είχαν δει και είναι τόσο σοκαριστικό θα είχαν φύγει αμέσως για τα αποδυτήρια. Ο διαιτητής ήταν ξεκάθαρος ότι ήθελε να συνεχιστεί το ματς. Για το οφσάιντ δεν είχε πάρει την οριστική του απόφαση. Δεν επιτρέπεται η χρήση οπτικοακουστικού υλικού για μια τέτοια απόφαση αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Μας είπε ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ είπε ότι ήθελε να ξέρει την απόφαση για να δει αν θα συνεχίσει το ματς. Ο κ. Λυσάνδρου είπε ότι αν μετρήσει το γκολ η ΑΕΚ δεν μπαίνει μέσα, ενώ αν το μετρήσει θα συνεχίσουμε».

Πρόεδρος: «Γιατί ο κ. Κομίνης δεν γράφει αυτά που λέτε στο φύλλο αγώνα;».

Γκαγκάτσης: «Για αυτό θέλουμε να έρθει εδώ ο κ. Κομίνης. Ο κ. Κομίνης έλεγε μπείτε, ενώ η ΑΕΚ έλεγε ότι θέλουμε να ξέρουμε την απόφαση για το γκολ. Αυτό γινόταν για μιάμιση ώρα. Αν ο διαιτητής έλεγε 0-0 η ΑΕΚ θα έβγαινε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν ήρεμοι, μέχρι να βγουν οι φωτογραφίες με το όπλο, γιατί μέχρι τότε δεν είχε δει κανένας τους, όλα ήταν έτοιμα να αρχίσει και πάλι ο αγώνας. Υπάρχουν δηλώσεις του Κονέ στο συνδρομητικό ότι μας είπε να βγούμε έξω. Υπάρχουν και οι δηλώσεις του Χιμένεθ ότι μας είπε ο πρόεδρος, δεν ξέρω αν εννοεί τον κ. Μελισσανίδη, να μην βγούμε έξω».

Ρίζου: «Είπατε ότι ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ, μετά κάλεσε τους δυο αρχηγούς και τους είπε ότι είναι οφσάιντ;».

Γκαγκάτσης: «Το είδα μετά στο βίντεο».

Ρίζου: «Πώς άλλαξε άποψη ο κ. Κομίνης;».

Γκαγκάτσης: «Δεν το ξέρω».

Ρίζου: «Είπατε ότι για δυο ώρες ο κ. Λυσάνδρου έλεγε στον διαιτητή ότι δεν βγαίνει αν δεν ξέρει την απόφαση. Ξέρετε ότι έπρεπε να καταχωρηθεί μια τέτοια συμπεριφορά στο φύλλο αγώνα».

Γκαγκάτσης: «Ο κ. Κομίνης είπε ότι δεν μπορώ να πω εγώ στον διαιτητή τι είπε ο κ. Λυσάνδρου».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News