Για αυστηροποίηση των ποινών μίλησε ο Βασιλειάδης στις ομάδες

Ποδόσφαιρο
Για αυστηροποίηση των ποινών μίλησε ο Βασιλειάδης στις ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού του υφυπουργού Αθλητισμού με το πρώτο γκρουπ των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με τα τελευταία γεγονότα να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη είχαν οι εκπρόσωποι των ομάδων: Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αύριο στις 17.00 ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τους ανθρώπου των Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Λάρισας και Λεβαδειακού.

Σήμερα ο κ. Βασιλειάδης έκανε λόγο για αυστηροποίηση των ποινών όταν υπάρχουν εκτροπές, με τις ομάδες να μην εμφανίζονται αρνητικές αφού όπως επεσήμαναν το θέμα θα πρέπει να απασχολήσει κυρίως τις «μεγάλες» ομάδες.

"Το πρόβλημα δεν είστε εσείς, αλλά η διακοπή ζημιώνει ουσιαστικά εσάς. Είχαμε ένα ηθικό φραγμό σε αυτό, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο" ανέφερε ο Γιώργος Βασιλειάδης στους εκπροσώπους των έξι ομάδων που έδωσαν το παρών. Και στις 16 ομάδες θα σταλεί ένα έγγραφο με προτάσεις, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν αποδεκτές. Το έγγραφο πρέπει να υπογραφεί από όλους, ώστε να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Πάντως σε ότι αφορά τις τέσσερις «μεγάλες ομάδες «, αυτές θα συναντηθούν το επόμενο διάστημα με τον υφυπουργό.

Συζητήθηκε επίσης και η υπόθεση της χορηγίας ΟΠΑΠ αλλά και τα τηλεοπτικά, ενώ όπως φαίνεται το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι στις 31 Μαρτίου-1 Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News