Από τα ξημερώματα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα εκδοτήρια

Ποδόσφαιρο
Από τα ξημερώματα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα εκδοτήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κόσμο σήμερα το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ανακλήθηκε το -3

Η είδηση της επιστροφής των 3 βαθμών στον ΠΑΟΚ αλλά και η αναίρεση της απόφασης για την τιμωρία της Τούμπας προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, από τις 3 τα ξημερώματα, οπαδοί βρέθηκαν έξω από το γήπεδο για να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» και την παρουσία τους στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό που συμβαίνει έξω από τα εκδοτήρια είναι πραγματικά απίστευτο, με χιλιάδες άτομα να περιμένουν καρτερικά να φτάσει η δική τους στιγμή και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Τα εκδοτήρια, μάλιστα, άνοιξαν σαράντα λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα (στις 8:30), ενώ περίπου 20 ταμεία εξυπηρετούν τον ανυπόμονο κόσμο.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, στη διοίκηση του ΠΑΟΚ έγινε έκτακτη σύσκεψη σχετικά με την οργάνωση της διάθεσης των εισιτηρίων στους φίλους της ομάδας .

Ο Ιβάν Σαββίδης και το επιτελείο του στη διοίκηση της ΠΑΕ επεσήμαναν πως τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο από τα εκδοτήρια και όχι μέσω internet.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα έβγαλε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημείωνε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Κυριακή (11.03) στις 08:30 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή

1 €40

2, 3 €30

5, 6 €25

4, 4A €15

8 €15

VIP 3ου: €150

VIP 4ου: €150

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Η πώληση μέσω Internet και από τα καταστήματα Γερμανός δεν θα λειτουργήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στη θύρα 7 δεν θα διατεθούν εισιτήρια καθώς όλα είναι εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α θα λειτουργήσει μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας χωρίς να διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά εισιτηρίου για παιδιά έως 15 ετών απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα ή συνοδού (άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού δημόσιου φορέα και η δήλωση του ΑΜΚΑ του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης)».

Για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με ασφάλεια, ο ΠΑΟΚ έχει μεριμνήσει για να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση και περισσότερα άτομα περιφρούρησης.

Πηγή: sport-fm.gr

Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News