Ανατροπή: Επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ, παίζει με κόσμο με ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο
Ανατροπή: Επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ, παίζει με κόσμο με ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε πίσω στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί ενώ θα παίξει με κόσμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ - Ο Ολυμπιακός παίρνει με 3-0α.α. το παιχνίδι στην Τούμπα που δεν ξεκίνησε ποτέ...

Τα... μαύρα μεσάνυχτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφεραν μια ανατρεπτική απόφαση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, η οποία βγήκε περίπου στις 01:00.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μετά από διάσκεψη 12 ωρών, αποφάσισε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τους βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί για τα όσα έγιναν πριν τη σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Έτσι το -3 δεν ισχύει πλέον ενώ συν τοις άλλοις σβήστηκε η ποινή της τιμωρίας της έδρας και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με κόσμο στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τον τίτλο.

Σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση, το μόνο που ουσιαστικά διατηρήθηκε είναι ότι το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού που δεν ξεκίνησε ποτέ κατοχυρώνεται με 0-3α.α. στους ερυθρόλευκους.

Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία έχει ως εξής: ΑΕΚ 54β., ΠΑΟΚ 52β., Ολυμπιακός 47β.*, Ατρόμητος 47β. και εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία της αφαίρεσης των 3 βαθμών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με όλα τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και πρωταρχικό μέλημά τους είναι να αποφασιστούν μέσα στις επόμενες ώρες οι κινήσεις που αφορούν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και να ενημερωθεί σωστά ο κόσμος για το πως θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων. Θεωρητικά θα ανοίξουν από πολύ νωρίς όλα τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας για να ξεκινήσει η πώληση τους.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει το ματς!

Σε ανακοίνωσή του μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ο ΠΑΟΚ τονίζει πως θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς επιθυμεί να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News