Με τον Ουάρντα ο Ατρόμητος έφυγε με το βαθμό από τη Ν. Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Με τον Ουάρντα ο Ατρόμητος έφυγε με το βαθμό από τη Ν. Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, όμως ο Ουάρντας ισοφάρισε στο 93’

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε 2-0 στη Νέα Σμύρνη όμως ο Ατρόμητος πίστεψε ξανά στις δυνάμεις του και με οδηγό τον Ουάρντα που ισοφάρισε στο 93' με απίθανο γκολ για το 2-2, «τσίμπησε» τον ένα βαθμό που τον κρατά στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Από τα πρώτα λεπτά ο αγώνας είχε πολύ καλό ρυθμό και μάλιστα, με το καλημέρα οι δύο ομάδες είχαν από μία κλασική ευκαιρία. Αρχικά στο 4΄ ο Πανιώνιος απείλησε με τον Βλάχο να μπαίνει επικίνδυνα από τα πλάγια μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος απάντησε. Έπειτα από ωραία συνεργασία ο Ουάρντα έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Ντάουντα, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ. Η συνέχεια πάντως, δεν ήταν ανάλογη.

Ο Πανιώνιος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έδειξε διάθεση να επιτεθεί, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη. Ο Ατρόμητος έδωσε την κατοχή στον αντίπαλό του προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις κόντρα επιθέσεις.

Μετά το 30΄ η ομάδα του Περιστερίου ισορρόπησε το ματς και στο 33΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Σε μια σέντρα από δεξιά, ο Μπρούνο έσπασε την μπάλα στον επερχόμενο Γιαννούλη, ο οποίος ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, την έστειλε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κότνικ.

Στο 35΄ ήταν η σειρά του Ουάρντα να απειλήσει από καλή θέση αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου μπλόκαρε εύκολα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, το οποίο είχε καλό ρυθμό αλλά δεν είχε πολλές φάσεις.

Τρελό ματς στην επανάληψη με εκπληκτικό φινάλε

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Ο Σαββίδης έβγαλε ωραία κάθετη στο 48΄ για τον Σπιριντόβιτς, ο οποίος οριακά από θέση οφσάιντ νίκησε τον Γιαννιώτη και έκανε το 1-0. Στο 50΄ ο Μασούρας έπιασε ένα καλό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Ατρόμητος στη συνέχεια αντέδρασε, απείλησε με τον Γιαννούλη στο 51΄ όμως ο Κότνικ πρόλαβε το γύρισμά του και στο 55΄ σε μια φάση διαρκείας. Ο Ούμπιδες έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ουάρντα έπιασε την κεφαλιά-πάσα για τον Ντάουντα που καλυπτόταν, όμως η προβολή του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ότι δεν πρόσφεραν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος το πρόσφεραν στα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης με τη μία μεγάλη ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη. Ο Μασούρας στο 57΄ σούταρε από τα πλάγια μέσα στην περιοχή με τον Γιαννιώτη να κάνει μια δύσκολη επέμβαση.

Ο Πανιώνιος έφτασε στο 2-0 στο 59΄ και πάλι με τον Σπιριντόνοβιτς, με ένα απευθείας εκπληκτικό βολέ από σέντρα του Βλάχου. Το ματς απέκτησε πολύ γρήγορο ρυθμό και στο 65΄ ο Ατρόμητος μείωσε σε 2-1 με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (66΄) ο Νίλσεν έχασε μοναδική ευκαιρία μέσα στην περιοχή να τελειώσει το ματς για τον Πανιώνιο, αλλά η προσπάθεια του πέρασε αρκετά άουτ. Ο δαιμονιώδης ρυθμός συνεχίστηκε ως τα τελευταία λεπτά με τον Ατρόμητο να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και τον Πανιώνιο εκείνο με το οποίο θα τελειώνε το ματς.

Τελικά το γκολ ήρθε από τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις με τον Ουάρντα. Ο Ντιγκινί βγήκε από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Ουάρντα με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Περιστερίου, που «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας στο πιο τρελό φετινό ματς της Σούπερ Λίγκας.

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ-Σαραμαντάς (80΄ Μπραχίμι), Σταυρόπουλος, Μπανανά, Βλάχος-Κόρμπος, Σιώπης-Μασούρας, Σαββίδης (69΄ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς-Ντουρμισαϊ (60΄ Νίλσεν).

Ατρόμητος (Κάναντι): Γαννιώτης-Γιαννούλης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης (63΄Σάκιτς)- Μπουσούλατζιτς, Μάντσον- Ουάρντα, Ούμπιδες (59΄ Ντιγκινί), Μπρούνο-Ντάουντα (59΄ Κωτσόπουλος).

Πηγή κειμένου: sdna.gr

Πηγή φωτογραφίας: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News