Παραιτήθηκε από την ΑΕΛ ο Ντόστανιτς

Ποδόσφαιρο
Παραιτήθηκε από την ΑΕΛ ο Ντόστανιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις προπονητές έχουν φύγει από την ΑΕΛ απ’ το ξεκίνημα της σεζόν

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ υπέβαλε ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το 0-0 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Η αιτία της παραίτησης είχε να κάνει με την απόφαση του Αλέξη Κούγια να απομακρύνει τον μεταφραστή του, Θόδωρο Σκύφτα.

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η θητεία του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της ΑΕΛ καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές παραιτήθηκε καθώς ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε την απομάκρυνση του διερμηνέα του, Θοδωρή Σκύφτα.

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 της ΑΕΛ στο ματς με την Κέρκυρα έδωσε ο νέος βοηθός του Ντόστανιτς, Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος ανέφερε: «O κ. Ντόστανιτς σταμάτησε γι’ αυτό ήρθα εγώ να μιλήσω. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς δεν παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ένα πιο εύκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα και μία εβδομάδα για να δουλέψουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα».

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προσεχώς προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους της παραίτησής του. Ο Ντόστανιτς είναι ο τέταρτος προπονητής που φεύγει φέτος από την ΑΕΛ (προηγήθηκαν οι Πάους, Ματάισεν και Φυντάνης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News