Ντέρμπι πεντάδας με άρωμα… Ευρώπης  

Ποδόσφαιρο
Ντέρμπι πεντάδας με άρωμα… Ευρώπης  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ

Δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά για τις ομάδες που θα βρεθούν στην πρώτη πεντάδα περιλαμβάνει το σημερινό μενού της Super League. Ματσάρα και στη Λάρισα με την Κέρκυρα να… καίγεται.

Δύο εξ αυτών αφορούν τη μάχη της πεντάδας, με τους νικητές των αναμετρήσεων να αποκτούν σημαντικό προβάδισμα σε ότι έχει να κάνει με την κατάληψη μίας εκ των πρώτων πέντε θέσεων.

Η αρχή γίνεται στη Λάρισα στις 15:00, εκεί όπου η ΑΕΛ (25 βαθμ.) θα υποδεχθεί την Κέρκυρα (19 βαθμ.), σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού για τους νησιώτες στη μάχη που δίνουν για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη και οι «βυσσινί» θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να ξεμπερδέψουν μία και καλή με τα πιθανά σενάρια παραμονής.

Η συνέχεια δίνεται στη Νέα Σμύρνη. Εκεί όπου στις 17:15 θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στο ματς του Πανιωνίου (32 βαθμ.) με τον Ατρόμητο (46 βαθμ.). Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση και θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνουν σε ευρωπαϊκή τροχιά. Βέβαια και οι περιστεριώτες αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι ενός εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.

Τέλος η αυλαία πέφτει στο γήπεδο της Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εκεί στις 19:30 ο Παναθηναϊκός (31 βαθμ.) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (32 βαθμ.). Οι πράσινοι με αυξημένη την ψυχολογία μετά το βαθμό στο Καραϊσκάκη θέλουν τη νίκη για να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και να μπουν στην πρώτη πεντάδα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Αρκάδες, οι οποίοι αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά του πρόγραμμα του Σαββάτου (10/3) για την 25η αγωνιστική:

ΑΕΛ - Κέρκυρα (15:00, NS3)

Πανιώνιος - Ατρόμητος (17:15, NS1)

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (19:30, NS2)

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News