Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο (10/3) το απόγευμα ή την Κυριακή (11/3) αναμένεται η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης

Με τη λήξη της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, ενημέρωσε ότι άμεσα θα ξεκινήσουν να εξετάζονται τα στοιχεία που κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές, τονίζοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να εκδοθεί το Σάββατο (10/3) το απόγευμα ή την Κυριακή (11/3).

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάλει έως το Σάββατο (10/3) την απόφαση για την έφεση του "Δικεφάλου".

Ο Δημήτρης Σκουτέρης, τότε του απάντησε: "Το θεωρείται ευχερές; Την άλλη φορά λέγατε πόσο γρήγορα έβγαλε την απόφαση... Στο δεύτερο βαθμό είμαστε πιο γρήγοροι; Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν. Ξέρω ότι έχετε αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα βγάλουμε μια απόφαση όπως να' ναι".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News