«Κάρφωσε» κάποιους παίκτες ο Γκαρθία

Ποδόσφαιρο
«Κάρφωσε» κάποιους παίκτες ο Γκαρθία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περβόλια προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός και ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε στη Nova τόσο για το προσεχές ματς όσο και για την εικόνα της ομάδας του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για κάποιους παίκτες αφού είπε χαρακτηριστικά ότι "πρέπει να παίξουμε με περισσότερη προσωπικότητα, αυτό μας έλειψε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Εκεί φαίνεται ποιοι παίκτες παίζουν με προσωπικότητα και ποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού:

το πού στοχεύει ο Ολυμπιακός: "Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι και μετά τη συνέχεια. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να βελτιωθούμε και χωρίς να κοιτάμε τη βαθμολογία να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι".

-το πώς μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική η ομάδα του: "Πάντα μετά από κάθε αγώνα κοιτάμε τι κάναμε καλά και τι χρειάζεται βελτίωση. Είδαμε και μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό τι συνέβη στα τελευταία λεπτά και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας".

-το τι χρειάζεται βελτίωση: "Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη προσωπικότητα, αυτό μας έλειψε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Εκεί φαίνεται ποιοι παίκτες παίζουν με προσωπικότητα και ποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα".

-τις επιλογές του: "Θα χρησιμοποιήσουμε όπως πάντα τους παίκτες που προπονούνται καλύτερα και δείχνουν πως είναι οι καταλληλότεροι. Έχουμε μιλήσει πολύ μεταξύ μας και με τον πρόεδρο. Έχει γίνει μια μεγάλη ανάλυση για το τι δεν έχει πάει καλά από την αρχή της χρονιάς και πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη".

-το αν θα άλλαζε κάποιες επιλογή του: "Ήρθα με μεγάλες προσδοκίες και είμαι περήφανος που ήρθα, ήταν επιλογή μου παρότι είχα καλύτερες οικονομικές προτάσεις. Ήξερα πως υπήρχαν προβλήματα στα αποδυτήρια και πράγματα που έπρεπε να διορθωθούν, αλλά συνεχίζω να είμαι περήφανος. Έλεγα εξ αρχής πως δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να αναλαμβάνεις σε μια τέτοια στιγμή την ομάδα. Αν θα άλλαζα κάτι, θα ήταν κάποια αποτελέσματα".

-το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά: "Θα πρέπει να ξεχάσουμε τη βαθμολογία. Θα παίξουμε σε ένα μικρό γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που θα τα δώσει όλα γιατί παλεύει για να σωθεί. Θα πρέπει να έχουμε ένταση και επιθυμία και θα πρέπει να δείξουμε με τη διαφορά της ποιότητάς μας πως αξίζουμε να κερδίσουμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News