Στην Εφέσεων σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Στην Εφέσεων σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίζουν μπάλα σήμερα στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να ανατρέψουν τις καταδικαστικές εις βάρος τους πρωτόδικες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί από την Super League με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικών «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά και πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για τη μη έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό ταμειακής μηχανής.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει έφεση με την μορφή του κατεπείγοντος, θέλοντας να μάθουν άμεσα την τελεσίδικη απόφαση, ώστε να γνωρίζει αν θα υποδεχθεί την ΑΕΚ την Κυριακή «κεκλεισμένων των θυρών».

Νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από τα επεισόδια στο τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Η «Θύρα 7» με μήνυμά της στο Facebook καλεί τον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο τα μέλη της, να δώσουν δυναμικό «παρών» στα γραφεία της ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News