Η εκπρόθεσμη αντικατάσταση του Γκαρθία και η απάντηση του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Η εκπρόθεσμη αντικατάσταση του Γκαρθία και η απάντηση του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είχε δηλωθεί ο Όσκαρ Γκαρθία υποστηρίζει ο Δικέφαλος, «είδε δηλωθεί», απαντούν οι Πειραιώτες

Που ποντάρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιδιώκοντας τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γιατί θεωρούν εκπρόθεσμη και αντικανονική την αντικατάσταση του Χρήστου Κόντη από τον Οσκαρ Γκαρθία στο φύλλο αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο έγγραφο το οποίο παραδίδεται από τις ομάδες στους αξιωματούχους κάθε αγώνα 75 λεπτά πριν από την σέντρα. Αυτό φέρει πάνω τις υπογραφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού και βάσει αυτού του εγγράφου συμπληρώνεται το φύλλο αγώνα.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει δημοσιοποιήσει το διορθωμένο από τον Αρετόπουλο «φύλλο αγώνα» κάτι που έγινε εκπρόθεσμα 15 λεπτά πριν από την έναρξη του ντέρμπι, όπως υποστηρίζουν και μπορούν να αποδείξουν οι ασπρόμαυροι».

Πάντως δεν είναι το σημαντικότερο η εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη δήλωση του Καταλανού προπονητή (ο κ. Καραπαπάς έχει διαπίστευση της Λίγκας και σωστά βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο), αν και αποτελεί ένα «όπλο» στα χέρια του ΠΑΟΚ.

Το πιο σημαντικό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και υποστηρίζουν στη Μικράς Ασίας, είναι το γεγονός της άρνησης του Ισπανού τεχνικού επί δεκαπέντε λεπτά να εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα, όπως επίσης και το «παίρνω την ομάδα» του Σάββα Θεοδωρίδη, χωρίς να υπάρχει εντολή η απόφαση από τον διαιτητή της αναμέτρησης ή κάποια τελική ετυμηγορία από το γιατρό του αγώνα για την κατάσταση του Γκαρθία.

Η απάντηση του Ολυμπιακού

Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι ο Όσκαρ Γκαρθία ήταν κανονικά δηλωμένος, παρά τα όσα διαρρέει ο ΠΑΟΚ ότι το όνομα του Ισπανού προπονητή των «ερυθρόλευκων» δεν βρισκόταν στη λίστα των αξιωματούχων.

Από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ διαρρέουν ότι το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία δεν ήταν δηλωμένο στη λίστα με τους αξιωματούχους του Ολυμπιακού, αναφέροντας τον Χρήστο Κόντη ως προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως το όνομα του Γκαρθία ήταν δηλωμένο κανονικά στη λίστα.

Επιπλέον, στον Ολυμπιακό επισημαίνουν πως ο «γιατρός του αγώνα», που αναφέρουν συνέχεια από τον ΠΑΟΚ, φορούσε φόρμα και μπουφάν του ΠΑΟΚ. Από τον Ολυμπιακό επίσης τονίζουν ότι ουδέποτε έγινε λόγος για τραυματισμό του Γκαρθία στο μάτι.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News