Φοβερό παιχνίδι και στα ημιτελικά η ΑΕΛ

Αθλητισμός
Φοβερό παιχνίδι και στα ημιτελικά η ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, η ΑΕΛ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από τη νίκη της με 3-2 απέναντι στον ΠΑΣ.

Στο 11' και κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ όταν ο Μπέριος εκτίμησε λανθασμένα τη μπάλα έπειτα από την εκτέλεση του Γουάλας, με αποτέλεσμα ο Γιοβάνοβιτς να δίνει έτοιμο γκολ στον Κριζμάν ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22', ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση του Κόντε, ισορροπώντας έτσι το παιχνίδι.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Κόντε στο 56' χωρίς ωστόσο να καρποφορήσει, παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιάννη Πετράκης βρήκε το γκολ που χρειαζόταν όταν ο Κόντε στο 83' με άψογη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 1-2, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 99' κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και πήραν σκορ πρόκρισης. Ο Μασούρας κατέβασε την μπάλα εξαιρετικά μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα τον Περιστερίδη, κάνοντας το 2-2.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Φατιόν από την «άσπρη βούλα», έπειτα από το πέναλτι που κέρδισε ο Λεοζίνιο κι ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε βγει μαζικά στην αντεπίθεση.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Μασούρα, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγό, Μιλοσαβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (65' Γκόλιας), Κριζμάν (110' Περόνε), Ναζλίδη (73' Λεοζίνιο).

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τσικαρίσκι, Γαρουφαλιάς, Βιδάλ, Μανθάτης (70' Ντόλοβατς), Μπέρτρα (60' Σολτάνι), Κόντε, Χαλκιαδάκης (89' Γιάκος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News