default-image

Σε 8 μήνες μόλις 12 αγώνες ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Σε 8 μήνες μόλις 12 αγώνες ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός τους τελευταίους 8 μήνες έχει δώσει μόλις 12 ματς πρωταθλήματος. Σχεδόν μήνας και αγώνας!

Το μπάχαλο που επικρατεί εδώ και καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο «χτυπάει» τον Ολυμπιακό που συν τοις άλλοις, εκτός από το παραπάνω «ρεκόρ», καλείται να παίξει την Πέμπτη ένα καθοριστικό ματς για τη Ευρώπη με τη Γιουνγκ Μπόις, όντας μάλιστα η μοναδική ομάδα της χώρας μας με σοβαρές ελπίδες για να συνεχίσει, με απραξία σχεδόν 20 ημερών.

Το πανευρωπαϊκό ρεκόρ που έχει καταγράψει ο Ολυμπιακός, με ευθύνη άλλων, καταγράφεται ξεκάθαρα συγκρίνοντας τα ματς πρωταθλήματος άλλων ευρωπαϊκών ομάδων στο ίδιο διάστημα.

Η Γιουνγκ Μπόις έχει δώσει 26, ο ΑΠΟΕΛ 18 αλλά και οι πρωταθλήτριες ομάδες των χωρών που βρίσκονται στις πρώτες 15 θέσεις του ranking της UEFA ξεπερνούν κατά πολύ τους «ερυθρόλευκους». Μπαρτσελόνα 20, Μπάγερν 18, Λέστερ 19, Γιουβέντους 21, Παρί 20, ΤΣΣΚΑ Μόσχας 23, Μπενφίκα 17, Ντιναμό Κιέβου 22, Μπριζ 25, Μπεσίκτας 19, Πλζεν 22, Βασιλεία 26, Αϊντχόφεν 19, Ντιναμό Ζάγκρεμπ 24. Ο Ολυμπιακός, όμως, που εδώ και χρόνια συνάμα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που φέρνει βαθμούς στη χώρα, παίζει κάτι παραπάνω από ένα ματς πρωταθλήματος κάθε μήνα.

Την ίδια ώρα βεβαίως και χθες στου Ρέντη άπαντες, από τον Μπέντο μέχρι τους παίκτες, απορούσαν με την κατάσταση. Η προπόνηση ήταν πρωινή και ακόμη κανείς δεν ήξερε με σιγουριά τι θα γίνει.

Αναρωτιούνταν τι θα γίνει, πότε θα παίξουν τελικά και πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Ο Μπέντο βεβαίως, που ζει για πρώτη φορά αυτές τις τραγελαφικές καταστάσεις, απορούσε περισσότερο από όλους, με τον Πορτογάλο να κατανοεί πως θα πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα του για το κρίσιμο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις αλλάζοντας τον προγραμματισμό του.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News