default-image

Αισιοδοξούν για Ιντέγε στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Αισιοδοξούν για Ιντέγε στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Βέροια ο Ιντέγε δέχθηκε ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο, γεγονός που δημιούργησε αρχικά αναστάτωση στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Όπως εκτιμήθηκε όμως στη συνέχεια, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του 27χρονου παίκτη, ο οποίος αναμένεται να  προλάβει να αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η κατάσταση του Ιντέγε θα ξεκαθαρίσει σήμερα, αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, για ενοχλήσεις παραπονέθηκε και ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός στόπερ μίλησε δύο φορές στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τον Πάουλο Μπέντο και τελικά αντικαταστάθηκε από τον Τάκη Ρέτσο, με την συμπλήρωση 60 λεπτά αγώνων.

Όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά κουρασμένος μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και έτσι έμεινε στον πάγκο στη χθεσινή αναμέτρηση. Ο Τρικαλινός άσος αναμένεται να παίξει κανονικά την Πέμπτη και για αυτό τον λόγο έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα μετά τη λήξη του αγώνα, ανεβάζοντας στροφές για το παιχνίδι με τους Ελβετούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News