default-image

Εθνική Ελλάδας… γεια σου!

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελλάδας… γεια σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξαναθυμήθηκε τις παλιές όμορφες στιγμές απόψε η Εθνική Ελλάδας, η οποία νίκησε μέσα στο Αϊντχόφεν με 1-2 την Ολλανδία, σε φιλικό παιχνίδι λίγο πριν ξεκινήσουν τα προκριματικά για το Μουντιάλ 2018.

Η φιλική νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορική, καθώς είναι η πρώτη της γαλανόλευκης απέναντι στην Ολλανδία!

Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε είχαν διάθεση και πάθος στο παιχνίδι τους, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν δίκαια σε ένα σπουδαίο φιλικό διπλό, που σίγουρα θα δώσει εξαιρετική ψυχολογία για τα επίσημα παιχνίδια. Επίσης η Εθνική έδειξε να αφήνει πίσω της το πρόσφατο σκοτεινό παρελθόν…

Στο 14' μετά από λάθος στην ελληνική άμυνα, ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 1-0 για την Ελλάδα. Το γκολ αυτό μάλλον ξύπνησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα! Στο 29' μετά από σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά, ο Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε αμαρκάριστος και με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Η Εθνική Ελλάδας στάθηκε μια χαρά κόντρα στους Ολλανδούς και στο β' ημίχρονο πέτυχε και το γκολ της νίκης! Συγκεκριμένα στο 74' ο Μάνταλος έκοψε και τροφοδότησε τον Μήτρογλου, αυτός έφυγε σε θέση τετ α τετ με τον Ζουτ, ο οποίος απέκρουσε, με τον Γιαννιώτα να παίρνει το ριμπάουντ και να ευστοχεί από κοντά με πλασέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ζουτ, Φέλτμαν, Μπλιντ, Μπρούμα, Βίλεμς (80' Ντοστ), Στρότμαν (65' Χέντριξ), Σνάιντερ (65' Πρέπερ), Βαϊνάλντουμ (72' Νάρσιχ), Μπέρχουις, Πρόμες (72' Κλάασεν), Γιάνσεν.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης (46' Καπίνο), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (46' Παπαδόπουλος Κ.), Τζαβέλλας, Τοροσίδης (46' Σταφυλίδης), Σάμαρης, Μανιάτης, Μάνταλος (83' Καρέλης), Φορτούνης (56' Γιαννιώτας), Χολέμπας (46' Μπακασέτας), Μήτρογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News