default-image

Η λίστα του Παναθηναϊκού για το Europa League

Αθλητισμός
Η λίστα του Παναθηναϊκού για το Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη λίστα του για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League  έκανε ο Παναθηναϊκός μετά τις μεταγραφές που πραγματοποίησε

Ο Αντρέα Στραματσόνι έπρεπε να «κόψει» παίκτες από τη λίστα, για να προσθέσει τους Κουλιμπαλί, Εμποκού και Σαμπά με τους Νάνο και Κλωναρίδη να είναι εκτός αφού  παραχωρήθηκαν και τους Μπουμάλ, Βλαχοδήμο και Ρέις να είναι αυτοί που «κόπηκαν» λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν στον καταρτισμό της λίστας.

Έτσι, εκτός από τους τρεις νεοαποκτηθέντες στη λίστα του Παναθηναϊκού προστέθηκαν και οι Διαμαντής Χουχούμης και Νίκος Μαρινάκης, που παρέμειναν στο ρόστερ και αυξάνουν έτσι τον αριθμό των γηγενών ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενώ στη λίστα Β' έχουν δηλωθεί περισσότεροι νεαροί μαζί με τους Ξενόπουλο και Γιώργο Αγγελόπουλο που είχαν δηλωθεί και στα προκριματικά.

Η λίστα του Παναθηναϊκού:

Στιλ, Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σάμπα, Μαρινάκης, Χουλτ, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Λεντέσμα, Στάικος, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι και Εμποκού.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Ξενόπουλος, Αγγελόπουλος, Μίγγος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης και Ξηρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News