default-image

Δοκιμάζει τον Βραζιλιάνο Μπουσάτο ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Δοκιμάζει τον Βραζιλιάνο Μπουσάτο ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πανθηναϊκός αναζητά τερματοφύλακα και στη χώρα μας βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Γκουστάβο Μπουσάτο  που δοκιμάζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο παίκτης έχει γεννηθεί στις 23 Οκτωβρίου του 1990 στην Αρόιο ντε Τίγκε, είναι 25 ετών και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν γκολκίπερ με βιογραφικό που δεν πείθει και αγωνίζεται κυρίως στα πολιτειακά πρωταθλήματα της Βραζιλίας.

Αναδείχτηκε από τις ακαδημίες της Γκρέμιο και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2010, αλλά ουδέποτε κατάφερε να καθιερωθεί. Το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην ASA, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Με τη Γκρέμιο έπαιξε πρώτη φορά το 2013 και έως τον Αύγουστο του 2014, όταν και παραχωρήθηκε δανεικός, είχε μόλις 6 συμμετοχές. Τότε δόθηκε με δανεισμό στην Ικάσα, έπειτα μετακόμισε στην Αμέρικα ντε Νατάλ και κατόπιν, στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Το 2016 γύσει στην Αμέρικα Ντε Νατάλ και είχε 13 συμμετοχές στο πολιτειακό πρωτάθλημα της επαρχίας Γκοίας, 2 στο αντίστοιχο Κύπελλο και 6 συμμετοχές στο Κόπα Βέρδε.

Ο παίκτης ήρθε για να δοκιμαστεί και εφόσον πείσει να αποκτηθεί. Σήματα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους «πράσινους».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News