default-image

Ήττα… καμπανάκι για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι

Αθλητισμός
Ήττα… καμπανάκι για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής στο φιλικό με την Ολυμπιακό έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λε Ταλέκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπίτολο, ο Μιλιβόγεβιτς ισοφάρισε πριν ο Γάλλος επιθετικός με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού άφησαν χώρο στον Ολυμπιακό πιέζοντας λίγο πάνω από τη σέντρα προσπαθώντας να δυσκολέψουν την κυκλοφορία της μπάλας. Από την άλλη ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από το γκολ του Μιλιβόγεβιτς είχε δύο δοκάρια με τους Σεμπά και Ντουρμάζ, αλλά είχε προβλήματα στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Δέλλα και έφτασαν στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο τρίτο λεπτό είχε την πρώτη του καλή στιγμή. Ο Μανιάτης έκανε τη βαθιά μπαλιά στον Ντουρμάζ, ο τελευταίος δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα όπως θα ήθελε στα δίχτυα με το κεφάλι. Δύο λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή με τον Ιντέγε ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός τα δοκάρια ο Ατρόμητος το γκολ

Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα ο Ατρόμητος προσπάθησε και ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες κάτι που έκαναν οι παίκτες του Βίκτορ. Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας κυρίως από τα αριστερά με τους Ντουρμάς και Ντε Λα Μπέγια δημιουργούσαν ρήγματα και έδειχναν ότι έφταναν πιο κοντά στο γκολ.

Σε δύο όμως περιπτώσεις η τύχη ήταν με το μέρος του Ατρομητου. Στο 22' ο Σεμπά μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και η προσπάθεια του Ντουρμάζ είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Ολυμπιακού ο έκαναν οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους καλή στιγμή. Ο Ούμπιδες στο 27' με εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων βρήκε τον Μπίτολο που είχε ανέβει και εκείνος νίκησε τον Καπίνο για να κάνει το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Απάντησε ο Μιλιβόγεβιτς

Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ που δέχτηκε συνέχισε στο ίδιο ρυθμό χωρίς να τον επηρεάζει το τέρμα που δέχτηκε. Έτσι, στο 33ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ η μπάλα έφτασε στον Μιλιβόγεβιτς και εκείνος με γυριστό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Ατρόμητο να συνεχίζει να πιέζει ψηλά εμποδίζοντας έτσι την κυκλοφορία της μπάλας στον άξονα για τον Ολυμπιακό.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές θέλοντας να δοκιμάσουν κάποια πράγματα με τον Τραϊανό Δέλλα να αλλάζει όλη την ενδεκάδα του και τον Βίκτορ να αλλάζει τέσσερις από τους έντεκα παίκτες του.

Όπως είναι φυσιολογικό οι πολλές αλλαγές έριξαν ακόμα περισσότερο το ρυθμό του αγώνα που δεν είχε καμία σχέση με τα πρώτα τριάντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 55' όταν ο Μαζουακού από αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Μπουχαλάκης πήρε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα.

Μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Ατρόμητος άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να έχει περισσότερα τρεξίματα. Στο 68' ο Κεϊτά αστόχησε με κεφαλιά από καλή θέση, όμως ο Λε Ταλέκ δεν έκανε το ίδιο.

Στο 73' οι παίκτες του Δέλλα άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Κατράνης έκανε την μπαλιά από τα αριστερά και ο Λε Ταλέκ από κοντά έσπρωξε την μπάλα στην εστία του Λεάλι και έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Ατρομήτου είχε ακόμα μία ευκαιρία για να σκοράρει, όμως από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ. Στο 84' ο Λημνιός έκανε την ατομική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Λε Ταλέκ ο οποίος έκανε το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ (46' Παπαδόπουλο), Κιβρακίδης (46' Κοντοέ), Ζησόπουλος (46' Γκουγκούδη), Λαζαρίδης (46' Φυτανίδη), Μπίτολο (46' Μπαστακό), Μπαγκά (46' Κεϊτά), Μπρίτο (46' Κατράνη), Ούμπιδες (46' Λημνιός), Ματέι (46' Στόιτσεφ), Γροντής (46' Ντιγκινί), Παπαδόπουλος (46' Λε Ταλέκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ): Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (46' Μαζουακού), Μανιάτης (46' Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (64' Κασάμι), Ντουρμάζ (46' Φορτούνης), Σεμπά (64' Πάρντο), Ιντέγε.

Πηγή: <<<http:// www.sport24.gr>>>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News