default-image

Έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

Αθλητισμός
Έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τους περυσινούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν ο Ανδέας Μπουχαλάκης δηλώνει έτοιμος για μία καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

«Να βγάλω υγιής την προετοιμασία και από κει και πέρα πιστεύω στον εαυτό μου», τόνισε ο ηρακλειώτης χαφ που έως τώρα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για τη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού αλλά και τη δική του δουλειά:

Και πέρσι με τον Σίλβα σε βλέπαμε για βασικό το ίδιο βλέπουμε και τώρα. Πως το βιώνεις όλο αυτό;

«Εγώ αυτό που κάνω καθημερινά είναι να προσπαθώ μέσα από την προπόνηση, ότι θέλει ο προπονητής να το κάνω μέσα στο γήπεδο. Από 'κει και πέρα είναι δικιά του απόφαση και σίγουρα δεν έπαιξε πέρσι όσο θα ήθελα λόγω του τραυματισμού. Φέτος το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να έχω την υγεία μου και νομίζω ότι αν είμαι καλά θα έρθουν όλα».

Σε έχει πεισμώσει η περσινή χρονιά και οι ατυχίες που είχες με τους τραυματισμούς;

«Ναι, όπως σας είπα ο πρώτος μου στόχος ήταν να βγάλω υγιής τα δύο σκέλη της προετοιμασίας και από 'κει και πέρα πιστεύω στον εαυτό μου, ξέρω ότι είναι στο δικό μου χέρι. Μου έχει δείξει την εμπιστοσύνη του ο κ. Σάντσεθ».

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων βλέπουμε συνεχείς αλλαγές συστήματος. Είναι κάτι που σας έχει μπερδέψει;

«Η διαφορά είναι ότι είμαστε τρεις στο κέντρο. Νομίζω το ίδιο πράγμα είναι. Ο Κώστας (σ.σ. Φορτούνης) έρχεται πιο μέσα, από εμάς στο κέντρο ο ένας βγαίνει πιο ψηλά για να μην είμαστε χαμηλά όλοι. Νομίζω ότι το έχουμε καταλάβει τι ζητάει ο προπονητής και το έχουμε δείξει, ειδικά στην αμυντική λειτουργία. Πρέπει να βελτιωθούμε σίγουρα στο επιθετικό κομμάτι».

Προλάβατε να ασχοληθείτε με το αποτέλεσμα της κλήρωσης;

«Το μάθαμε στο πούλμαν. Νομίζω ότι είναι στα πόδια μας».

Δύο λόγια για την επιστροφή του Καμπιάσο;

«Μόνο να μαθαίνουμε έχουμε από αυτόν. Να παίρνουμε πράγματα και να γινόμαστε καλύτεροι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News