default-image

O Ολυμπιακός 1-1 με τη Βάκερ Ίνσμπουρκ

Αθλητισμός
O Ολυμπιακός 1-1 με τη Βάκερ Ίνσμπουρκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Άλαν Πουλίδο βρήκε δίχτυα και πάλι, όμως ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε «σφιγμένος», κι αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τη Βάκερ Ίνσμπουρκ στο δεύτερο και τελευταίο αγώνα του προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα στην παραγωγή παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Κερσμπάουμ να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής στο 23'. ¨Ομως στο 2ο ημίχρονο οι πρωταθλητές βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα και την εξαργύρωσαν με το γκολ από τον Πουλίδο στο 80΄, με τον 25χρονο Μεξικάνο επιθετικό να σκοράρει με δεξί βολέ από το ύψος της περιοχής, δεχόμενος την μπάλα από τον Μανθάτη.

Το παιχνίδι, στη μεγαλύτερη διάρκεια, έγινε κάτω από βροχή στο Λάνγκενφελντ, με τη Βάκερ να μπαίνει καλύτερα στον αγώνα και να ανοίγει στο σκορ στο 23', όταν ο Ολυμπιακός πιάστηκε αδιάβαστος ανασταλτικά.

Ο  Κερσμπάουμ  πήρε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έφθασε ανενόχλητος έξω από την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καπίνο.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ προχώρησε σε αλλαγές στην ανάπαυλα και δύο από αυτές, οι Ζντίελαρ και Τσόρι Ντομίνγκες, βοήθησαν έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί βελτιωμένος.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι «ερυθρόλευκοι» ανέβαζαν την απόδοσή τους με τον Πουλίδο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Καπίνο (68' Χουτεσιώτης), Μαζουακού (46' Τσιμίκας), Μποτία (46' Γούτας), Σιόβας (46' Ρέτσος), Βούρος (46' Μπέρτος), Μπουχαλάκης (46' Ζντιέλαρ, 68' Μανιάτης), Κασάμι (46' Ανδρούτσος), Φορτούνης (46' Τσόρι), Γιαννιώτας (46' Πάρντο), Σεμπά (46' Μανθάτης), Ολαϊτάν (46' Πουλίδο).

Πηγή: <<http:// www.sentragoal.gr>>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News