default-image

Αποφασίζουν για τις μεταγραφές στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Αποφασίζουν για τις μεταγραφές στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ σηματοδοτεί η επιστροφή του Ντούσαν Μπάγιεβτς από τη Βοσνία και η συνάντηση που θα γίνει με τους Κετσπάγια, Ντε Μπαρτόλο και Μιλοβάνοβιτς.

Από σήμερα λοιπόν αναμένεται να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Οι πιθανότητες να προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας την προσεχή Τετάρτη συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες, όπως επίσης δεν αποκλείεται να προστεθεί ένας -επιπλέον- ποδοσφαιριστής που θα ταξιδέψει απευθείας στην Πολωνία για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή.

Τα μέτωπα για την «Ένωση» στο μεταγραφικό παζάρι δεν είναι και λίγα αφού αυτή τη στιγμή κιτρινόμαυρη βρίσκονται σε αναζήτηση τεσσάρων ακόμα ποδοσφαιριστών, δύο εκ των οποίων προορίζονται για βασικοί: Στο θέμα του φορ υπάρχει ζύγισμα της τελικής απόφασης αφού στην ΑΕΚ εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις μεταξύ των οποίων ο Ιμπραχήμα Μπαλντέ, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Στο θέμα του χαφ υπάρχει στάση αναμονής για το αν θα καταθέσει η ΑΕΚ κάποια πρόταση στην Ανόρθωση για τον Λαϊφη, ο οποίος όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι πιο κοντά στην Αούστρια Βιέννης που προσέφερε στους Κύπριους 400.000 ευρώ συν κάποια μπόνους αν προκριθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο. Σε ότι αφορά το θέμα του φορ που θα αποκτηθεί, το όνομα του Ιμπραχίμα Μπαλντέ είναι ψηλά στη λίστα αλλά δεν είναι και το μόνο που εξετάζεται ενώ ο Σενεγαλέζος Εμπένγκουε που ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Ρεν είναι εκείνος που φέρεται να είναι πιο μπροστά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της «Ένωσης» σε σχέση με τους Σις και Ινσούα οι οποίοι επίσης απασχολούν.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σιγά-σιγά αρχής γενομένης από τη συζήτηση ανάμεσα σε Κετσπάγια, Μπάγεβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Μιλοβάνοβιτς, αφού στην ΑΕΚ θέλουν να κλείνουν μία μία τις υποθέσεις για να αρχίζει να μπαίνει μια πιο τελική βάση στο ρόστερ και να διαμορφωθούν τα δεδομένα με τα οποία η «Ένωση» θα παλέψει στο τέλος Ιουλίου.

Πηγή: <<<http:// www.contra.gr>>>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News