default-image

Live ο τελικός του Κυπέλλου ΟΣΦΠ-ΑΕΚ (1-2 τελ.)

Ποδόσφαιρο
Live ο τελικός του Κυπέλλου ΟΣΦΠ-ΑΕΚ (1-2 τελ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο άδειο από θεατές ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για έναν από τους πιο... πολυσυζητημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πολλές αναβολές, διαμάχες και παρασκήνιο μέχρι την διεξαγωγή του. Παρακολουθείστε live από το portal www.neakriti.gr την εξέλιξη του αγώνα...

Ξεκίνησε η αναμέτρηση...

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις έχει κυλήσει το πρώτο 20λεπτο, υποτονικό το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Περισσότερη κατοχή της μπάλας έχει ο Ολυμπιακός.

ΓΚΟΛ 0-1 Η ΑΕΚ!

Σε μια ανύποπτη φάση η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ! Μετά από σέντρα του Βάργκας  στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Ρομπέρτο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και επωφελήθηκε ο Μάνταλος, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

41' Ο Ολυμπιακός προσπαθεί απαντήσει αλλά ο Ανέστης μπλοκάρει τη μπάλα σε κοντινή κεφαλιά του Κασάμι.

ΕΝΑΡΞΗ Β' ΜΕΡΟΥΣ

Πολύ καλύτερο το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Πιο γρήγορος ρυθμός με τον Ολυμπιακό να έχει δύο φάσεις με Φορτούνη και Κασάμι και την ΑΕΚ μία ευκαιρία με Βάργκας.

ΓΚΟΛ 0-2 Η ΑΕΚ!

51' Υποδειγματική αντεπίθεση για την ΑΕΚ και 0-2 με πλασέ του Τζεμπούρ. Μετά το γκολ υπήρξε ένταση ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί προσκλήσεις και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αντιδράσει με κάποιες ανορθόδοξες ενέργειες ενώ η ΑΕΚ διαχειρίζεται το υπέρ της 0-2.

80' Μακρινό σουτ του Μαζουακού, η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.

ΓΚΟΛ 1-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τσόρι Ντομίνγκες στο 85' μειώνει 1-2 για τον Ολυμπιακό μετά από πάσα του Φορτούνη και ο τελικός παίρνει φωτιά στα τελευταία λεπτά!

89' Ο Ολυμπιακός χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ντα Κόστα με τον Ανέστη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Πέντε λεπτά καθυστερήσεις στο ΟΑΚΑ υποδεικνύει ο Σιδηρόπουλος.

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Η ΑΕΚ ΜΕ 1-2 ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι (53' Ιντέγιε), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ερνάνι (53' Πάρντο), Φουστέρ (65' Τσόρι), Πουλίδο.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Γκάλο, Σιμόες, Μάνταλος (81' Τζανετόπουλος), Γιόχανσον, Αραβίδης (91' Πέκχαρτ), Βάργκας (58' Μπακάκης), Τζεμπούρ.

Επεισόδια πριν την σέντρα!

Επεισόδιο σημειώθηκε έξω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Ολυμπιακού Σταδίου με οπαδούς του Ολυμπιακού και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, το οποίο ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα. Οπαδοί του Ολυμπιακού που περίμεναν για να μπουν στο ΟΑΚΑ αναγνώρισαν τον ρεπόρτερ ΑΕΚ του gazzetta.gr, Γιώργο Τσακίρη, κατά την είσοδό του στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση. Του πέταξαν μερικούς καφέδες, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, και για ένα χρονικό διάστημα προκλήθηκε πανικός. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία βέβαια θα έπρεπε να είχε διασφαλίσει ότι δεν θα υπήρχε ούτε καν το ενδεχόμενο για τέτοιου είδους περιστατικά, κυρίως όταν οι οπαδοί και από τις δύο ομάδες είναι τόσο λίγοι. Επίσης μέσα στο γήπεδο υπήρξε έντονος διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη και το γενικό αρχηγό της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη. Επίσης σε έντονο ύφος, ο Δημητριάδης τα είπε με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News