default-image

Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Σίλβα

Αθλητισμός
Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Σίλβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά και το 5-0 επί της Καλλονής ο Μάρκο Σίλβα δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος  από την παρουσία της ομάδας του.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που πήραμε το πρωτάθλημα με αυτή τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί κανείς να μας αμφισβητήσει», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

«Κάναμε ό,τι αρμόζει στον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που πήραμε το πρωτάθλημα με αυτή τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί κανείς να μας αμφισβητήσει. Είμαι περήφανος επίσης για την συμπεριφορά του κόσμου, που στάθηκε δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια», είπε ο Μάρκο Σίλβα.

Όταν ρωτήθηκε για το αν σχεδιάζει την ομάδα της νέας περιόδου πάνω στις ίδιες βάσεις, απάντησε: «Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά δεν πηγαίνουμε τόσο μακριά. Εκείνο που σκεφτόμαστε είναι πως έχουμε άλλους δύο αγώνες για το Κύπελλο και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα ακόμα τρόπαιο».

Ο 38χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο στο χθεσινό ματς. «Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που αναγνωρίζει την δουλειά μας και συγχαρητήρια στους παίκτες και στη διοίκηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News