default-image

Γιορτάζει το 43ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Γιορτάζει το 43ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιορτάζει σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος, το οποίο «κλείδωσε» μαθηματικά από το τέλος Φεβρουαρίου.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Καλλονή  (19:00) και θέλουν να προσφέρουν θέαμα στο κοινό τους που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο.

Το κοινό του Ολυμπιακού άλλωστε θα δει και τελευταία φορά φέτος την ομάδα στην έδρα της αφού ο επαναληπτικός του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι κεκλεισμένων των θυρών ενώ ο τελικό θα γίνει με την παρουσία μόνο μαθητών.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να επαναλάβουν την εμφάνιση με τον Παναιτωλικό ενώ ο ίδιος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα του.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα και Μαζουακού.

Στα χαφ θα είναι ο Ζντιέλαρ με τον Καμπιάσο (ή τον Κασάμι), ενώ στα πλάγια θα είναι ο Πάρντο και ο Ντουρμάζ. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News