default-image

Τέλος το όνειρο της Ευρώπης για Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Τέλος το όνειρο της Ευρώπης για Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα του Μιχάλη Μανιά και της... απρόοπτης διακοπής λόγω πτώσης της τάσης των προβολέων υπέστη ο Πλατανιάς, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι σβήνει το όνειρο της Ευρώπης για τους Χανιώτες.

Αντίθετα οι Ηπειρώτες ανέβηκαν 6οι και μπορούν να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο στη συνέχεια για την Ευρώπη, περιμένοντας να μάθει την εξέλιξη των αδειοδοτήσεων για την πιθανότητα να κυνηγήσει τη θέση των play-offs.

Στο 23' ο Μανιάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο β' ημίχρονο το ματς ήταν μονόλογος για τον Πλατανιά, αλλά του έκοψε τα... πόδια, το γεγονός ότι 81ο λεπτό του αγώνα έπεσε… σκοτάδι! Τα φώτα έπεσαν λόγω ενός προβλήματος, χρειάστηκαν σχεδόν 40 λεπτά για να υπάρξει επανεκκίνηση στο ματς και όταν συνέβη αυτό, οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» το τρίποντο με τον Μανιά να σημειώνει και το 2-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Γιάκος (62' Ακόστα), Λίλα, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Μανιάς (88' Φερφελής), Ίλιτς (80' Ηλιάδης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παναγιώτης Μπουτζίδης): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν (81' Τσουράκης), Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς (70' Ράμος), Γουνδουλάκης, Ντίνας, Ανγκούλο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News